Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Πολύ δημοκρατία έπεσε χθες σε ειρηνική πορεία

Αθήνα 11/05/2011  Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από την εποχή της χούντας....

Για να μπείτε στην Ελευθεροτυπία πατήστε εδώ
Για να μπείτε στο Ριζοσπάστη πατήστε εδώ
Για να μπείτε στους Σχολιαστές χωρίς σύνορα  πατήστε εδώ

9 σχόλια:

αντωνης είπε...

To σχεδιο τους παει πολυ καλα παντως.
Γιατι για μενα τωρα πια, ειναι σιγουρο οτι ολα ειναι πρσχεδιασμενα.
Πηγαν μια φορα να ξεφυγουν, στις 5 του Μαη περσι, αλλά "καθαρισαν" με 3 νεκρους.
Απο τοτε τσιμουδια...

Αντιρευματικό Ιστολόγιο _(Par Mani)_ είπε...

Τόσος σοσιαλισμός πια, δεν αντέχεται !!!!! Κόψτε κάτι.

Μια μικρή διόρθωση για τη Marfin: οι νεκροί ήταν 4 Αντώνη. Μην ξεχνάμε και το αγέννητο βρέφος :-(

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΕΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΕΝΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΥΚΟ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. Σ' ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΑ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ.

Αντιρευματικό Ιστολόγιο _(Par Mani)_ είπε...

Δημήτρη Κ.. Ένα τέτοιο μακελειό, δεν είναι δυνατόν να περάσει απαρατήρητο, σ’ όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται ο καθένας. Όταν η δημοκρατία πεθαίνει, δεν μένουν όρθιοι οι άνθρωποι (πόσο μάλλον οι ασθενείς, που ούτως η άλλως βάρος θεωρούνται στις μη ευνομούμενες κοινωνίες, όπως είναι η δική μας). Και φυσικά έχει θέση και σε τέτοιο ιστολόγιο . Οι μακελάρηδες αυτοί, αύριο θα αφανίσουν και σένα, αν τυχόν θελήσεις να εκφράσεις ειρηνικά (όπως έγινε και στη συγκεκριμένη πορεία) το δικαιωμά σου στη ζωή. Και οι σύλλογοι ασθενών δημιουργούνται, όταν οι νοσηρές πολιτείες, τρώνε τ’ άρρωστα παιδιά τους. Και τούτο το ιστολόγιο, δεν θα χρειαζόταν να το ψάξεις, αν το νοσοκομείο σου παρείχε την περίθαλψη και την ενημέρωση που σου πρέπει. Κι ούτε κι εγώ θα τόφτιαχνα. Και πάντα ευπρόσδεκτος θα είσαι.
Κι όποιος πάσχει από κάποια νοσήματα, δεν σημαίνει πως δεν είναι κι ενεργός πολίτης. Ο καθένας φυσικά αποφασίζει, με ποιος θα πάει και ποιους θ’ αφήσει.
Παρασκευή.

αντωνης είπε...

Το οτι καποιος γραφει στο blog του για θεματα υγειας, δε νομιζω οτι απαγορευεται κιολας να γραψει για οτι άλλο θελει.
Και δεν καταλαβα ποιο ακριβως χρωμα ειχε η συγκεκριμενη αναρτηση.
Εκτος αν εννοειτε το κοκκινο απο το αιμα καποιων διαδηλωτων...

Πέρσα Κουμούτση είπε...

ΠΟΛύ πολύ λυπάμαι, Παρασκευή.
δεν εχω λόγια να περιγράψω τη οδύνη μου για τα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Ούτε δικαιολογία έχω πια να δώσω στα παιδιά μου για το πως την κατανταντήσαμε.
πέρσα

Σχολιαστης είπε...

Η μεγαλύτερη ευθύνη μας σαν πολίτες αγαπητή κυρία Κουμούτση είναι για τις επιλογές μας σ αυτούς που αναθέσαμε τη διαχείριση της εξουσίας, εμπιστευτήκαμε αυτούς που υπόσχονταν αυτά που θέλαμε να ακούσουμε...
Μακάρι μέσα από τη κρίση τα νέα παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα πολιτισμό που η αλληλεγγύη και ο ορθολογισμός θα είναι ο κανόνας.
Άνθρωποι σκεπτόμενοι και αξίες σαν και Σας δεν θα πρέπει να έχουν ενοχές.
Σταύρος Γιαλαμάς :)

Πέρσα Κουμούτση είπε...

σας ευχαριστω θερμά για τα καλά σας λόγια, κύριε Γιαλαμά. είναι αλήθεια πως παρηγορούν, ωστόσο έχω την πεποίθηση πως κανείς από εμάς δεν είναι άμοιρος ευθυνών. και ίσως τα άτομα που θεωρούνται σκεπτόμενα, όπως λέτε να έχουν τη μεγαλύτερη ευθυνη, γιατί αναλώνονται ή κρύβονται πίσω από τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και ξεχνούν το γενικό συμφέρον. αυτοί πρωτοι απ΄όλους πρέπει να βρίσκονατι στις επάλξεις μαζί με τα παιδιά. ευχομαι να ξυπνήσουμε πια από το λήθαργό μας.

Αντιρευματικό Ιστολόγιο _(Par Mani)_ είπε...

Όταν η αδικία γίνεται καθεστώς
η αντίσταση γίνεται καθήκον.

Μον' έχετε το νου σας στα παιδιά, γιατί αν γλυτώσουν τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα.

Παρασκευή Μανιφάβα