Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Βαρύς πέλεκυς σε Nοσοκομεία, Ταμεία, ΟΤΑ και ΔΕΚΟ

1) Νοσοκομεία. Λιγότερα νοσοκομεία, μείωση κόστους ανά περιστατικό, νέα τιμολόγηση προς τα κάτω των ιατρικών πράξεων, επέκταση της χορήγησης γενόσημων φαρμάκων και γενικώς υποβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης στο όνομα της εξοικονόμησης όσο το δυνατόν περισσότερων δαπανών.
Για να μπείτε στη σελίδα πατήστε εδώ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ας τους λυπηθούμε! ας πεθάνουμε μια ώρα αρχήτερα!
λύσεις? υπάρχουν! γιατί να μην ζήσουν αυτοί καλύτερα? κρίμα δεν είναι? ας υποφέρουμε οι φτωχοί, οι άρρωστοι. ας τους κάνουμε πια τη χάρη κι ας τους αδιάσουμε τη γωνιά!
Μαρία

Ανώνυμος είπε...

θα ήθελα πολύ να μάθω την άποψή σας!
μπορούμε να διαμαρτυρθούμε? να δηλώσουμε την ύπαρξή μας καθώς και τα προβλήματα όχι μόνο υγείας και καθημερινότητάς μας, αλλά και τις δυσκολίες όσων αφορά την εξύπηρέτησή μας από τους οργανισμούς υγείας, την περίθαλψή μας κτλ ?
κατανοώ πλήρως την απογοήτευση καθώς και το αίσθημα - ας μου επιτραπεί ο χαρακτηρισμός ''περιθωριοποίησης'' την οποία νιώθουμε...Μαρία

Αντιρευματικό Ιστολόγιο _(Par Mani)_ είπε...

Τη δικιά μου άποψη θαρρώ πως την ξέρεις και μέσα απ' το blog στη σελίδα (http://antirheumatic.blogspot.com/p/2_06.html)και από την ομάδα στο facobook, αλλά και δια ζώσης.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αλλά και τους πιό δύσκολους που έρχονται, πρέπει ν' αντασυνταχθούμε, πάσχοντες και μη και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην ΥΓΕΙΑ και στην ΠΑΙΔΕΙΑ (μαζί πάνε αυτά)...στην αξιοπρέπεια.

αντωνης είπε...

Καλησπερα.
Ειναι ντροπη να μετρανε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κρατους για την προσφορα υγειας σε ολους, με φραγκοδιφραγκα...
Βρεθηκα προσφατα σε νοσοκομειο (για συγγενη) και το ποση οργη ενιωσα δεν περιγραφεται.
Κατα τη γνωμη μου τεραστια ευθυνη εχουν και οι γιατροι, πως ανεχονται αυτη την κατασταση;;;

*ποια ειναι η ομαδα στο f/b?

Αντιρευματικό Ιστολόγιο _(Par Mani)_ είπε...

Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, η αξιοπρέπεια μένει απόξω. Αρνείτε πεισματικά να σ' ακολουθήσει.
Και φυσικά δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι γιατροί. Κάθε άλλο. Αρκετά είναι συννένοχοι σ' αυτή την κατάντια (που αρκετούς βολεύει). Όμως υπάρχουν ακόμα και γιατροί (λίγοι ίσως) που προσπαθούν ν' ασκήσουν λειτούργημα, αλλά που, πως;
Κι εμείς κάνουμε τι;